Saturday, February 2, 2013

Program Wanita Anggun


Alhamdulillah....

GB4B Parlimen Tanjung Cawangan Tun Syed Sheikh Barakbah telah berjaya menjalankan Program Wanita Anggun sebentar tadi dengan Tema Belia Berketerampilan. Penceramah yang di jemput adalah DR(H) Azlina bt Abd Latif daripada Azzi Beauty Pakar Hemeopathy dan Pengarah Urusan Umie Hadie Culinary.Sebahagian peserta-peserta Program Wanita AnggunSetelah sekian lama GB4B berdiam diri diatas sebab yang tak dapat dielakkan, kini GB4B Parlimen Tanjung seumpama di beri nafas baru di tahun 2013. InsyaAllah penulis akan memaklumkan pada semua akan program-program yang telah digariskan untuk setahun. Nantikan program kita yang selanjutnya.

Terima Kasih kepada Ketua Cawangan serta barisan beliau yang telah bertungkus lumus menjayakan Program Wanita Anggun. Turut hadir memberi sokongan serta menyerikan program adalah Pengerusi Kawasan Parlimen Tanjung Izuddin Merican Noordin.Orang kuat Yang Berusaha Ketua Cawangan Sdr Azlan Ismail dan Jemputan Khas Pengerusi Kawasan Parlimen Tanjung Izuddin Merican Noordin.
Belia Pemangkin Transformasi
-Posted using BlogPress from my iPad-

1 comment:

 1. Hi, nice post. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back and I would be happy to give you our link.

  Thanks!

  Frank
  frank641w at gmail.com

  sports news

  ReplyDelete